Wednesday, January 7, 2009

yela2...................

sememangnye aku tau blog aku glamer dikalangan aku,adik kesayangan(yucks!),kuche,
budak jahat(yang setau aku nme die ad)..tu je..

xpe2..
untuk memuaskan hati 4 pihak ini aku update gak la blog aku..
bukan pe..
sbnrnye da msk hari ke 8 thn baru ni aku msh lg dirudum MALAS yg mempunyai kuantiti yg byk dlm diri ini..
2 perkara yg aku bru jd rajen..
1.tdo awl...
2.mkn byk...
mmg sgt rajen yg tu!

next week liga frisbee aku akn start semula..
nk kne jogging da this week..
tkt nnt semput plak x psl2..
bg sape2 yg x tau frisbee tu ape..
sbnrnye game ni bru 6 or 7 thn menapak kt M'sia..
tp kt US da lame..since 1968 da ade...
dikalangn mereka yg close minded bg aku akn mengatakn game ini "baleng anjeng"
so..kalo sesape berdendam ngn mne2 anjeng x segan silu aku bole pinjamkan frisbee tu untuk korang supaya anjeng tu bole mati serta merta tnpa sempat mengenali sape pembunuhnya..

this week cm x byk bnde menarik la blaku kt aku..
bercakap mengenai tarikh keramat aku meningkat usia..
no komen..
sbb slame idup pn x pnh celebrate..
pnh suatu hari aku bgtau ma aku"ma,harini birthday ida"
balasannya"emm...minum teh ngn keledek goreng suda...yg penting sihat wlafiat dn murah rezeki".............
air teh n kledek goreng yg ma aku katekn tu pn aku yg sediakan untuk breakfast..
abes cemane..
aku trdiam berfikir sejenak..
btl jugak ape ma kate...

kalo org ade azam baru untuk thn baru..
azam aku akn bermula apabila mencecah tarikh besday aku...
nnt la aku pk ape azam aku...

........................................................................


*kne bce - masih jugak M.A.L.A.s!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

budak jahat said...

hehehe setelah sekian lame, aok pun meng'updet' blog! teruskan usaha murni ni tau di samping tdo dan mkn banyak! ryh nnt budak jahat nak maen frisbee jugak bole x? ;P

DaDa Caled said...

bole!
kne jd newbie dlu..
bru jd pro...heh!my fren ade sorg kt uniten yg men frisbee..kalo nk bole die bg tnjk ajo..

Kucaie said...

saya nk men frisbee juga tp mahu pkai boomerang la..bole x?