Monday, January 12, 2009

2 + 4 = 24

mengikut pengiraan di atas yg ternyata jawapannye slh aku merasakan..
"age is just a number where people think that when the additional happened,whether it bring some goodness or badness in the future"

i'm sorry if above line make u guys confuse a bit..
sbb pd dsrnye aku maseh lg memikirkn kesahihannye.....
but for me..
ape pn, something happen with a reason..
& every reasons yg blaku always seems positive on me..
ape2 sme positif..dh x nmpk bahagian negative da pd kornea mata aku ni...

some things that i wanna share with on my birthday:

- me ma buat2 lupe harini besday aku sehingga memaksa aku yg kne telefon die...(sabotaj)
- sehingga pukul 230 pg td xde sape wish kt aku via phone tmasuk melur..(sakit hati)
- tlepas saat msk 13hb sbb ttdo kul 1030 mlm n tjage kul 1 pg...(in between)
- lagu "Ayu" nyanyian VE suddenly jd special...(first besday present)
- ni aku bru blk dr midvalley,senior editor aku belanje bli kek n mcm2 lg...(bru nk rse happy)
- kebetulan aku g kiosk produk CLINIQUE kt metrojaya n aku cbe some of the products
(RM285)mhl..x mmpu plak rse..tp nk gak...

mle2 cm rse besday aku akn blalu cmtu je..
tp tibe2 cm byk plak pkara best blaku..
mulai hari ini aku berazam nk celerate besday aku tiap2 thn..
tp kne cri sponsor...

*kne bce - sape2 nk jd sponsor sila kol aku..






4 comments:

budak jahat said...

hey hepi besday! hepi besday! hepi besday! utk mz.orked! huhu semoga kehidupan anda lebih bermakna selepas ini! lek la, muda lagi tu ;)

DaDa Caled said...

hahah..makasih2....
i mmg rilek pn bdk jht..
x garba sket pn...

eni_melur said...

aku xlpe la......
hepi bday ida!!!!!!

Kucaie said...

selamat hari jadi cik oked!
24 tahun ek?sebaya la kite!
=P