Tuesday, March 24, 2009

gendang gendut perut menteri, kenyang perut next time belanjelah lagi..

kul 8.pm - aku kol melur bertanyakan perancangan itu sama ada jadi atau tidak, "jadi" katenye...

kul 9.30 pm - aku bru g mndi sbb melur ckp they will pick me up lbey kurang pkl 10 lbih pm..

kul 10.30 pm - aku da siap segala...cume tggu melur kol n aku pn akn menapak ke luar apartment ke tempat yg dipersetujui....

kul 11 pm - ciss!!mne diorg ni....da lapo prut aku..sendawa suda, kentut pun suda kerana angin.....

kul 11.15 pm(lbh krg) - melur kol ckp da smpai.....then aku pn menapak ke bustop luar apartment bertemu mereka....

kul 11.30 pm - lepas budak panjang menghabiskan candunya...kitorg bergerak ke kg.baru.....nk tibai nasi lemak antarabangsa n tibai tuan kedai skali.....

12 am - gampang!ujn lebat pula tetiba setelah penat kitorg berpusing2 mncari jalan kebenaran ke tempat ditujui.....

12.25 am - baru dpt lepak n mkn2 n borak smpai lupe ade manusia laen sekeliling yg jarak lebih kurang 25 inci je dr kitorg....

2.45 am - lepas lenguh mulut sbb asyik ketawa dan borak2 lebih dr kosong, hati baru tergerak nk blik sbb kul 9 pagi tu aku ade game frisbee..lpe lak!


























































*kne b
ce - rse nsi lmk yg org belanje mmg berbeza dr yg bli sndri even di kedai yg sama...;p

6 comments:

Budak Panjang said...

tapi rasa nasik lemak yang membelanja orang pun berbeza gak encik. macam pahit2 sket. hahaha

eni_melur said...

aduh puan ini...
mgkin kuat merungut....
heheehh,pahit kaseh syg xpe
ngeeeeeeeheheheh

Shahrul Azry said...

pernah makan nasi telur berlada??\
tnye add!
terbaik la :P

DaDa Caled said...

budak panjang:pahit?abu rokok tmasuk dlm nasi lemak tu kot...

melur: yeah!haha.kite mmg berkasih syg!

S.Azry: blom!best ke?

Kucaie said...

peh..cik oked sepadan la ngn budak jahat!
=P

DaDa Caled said...

eh kuche,meh sni!!
dush!haiyah!watcha!!
kemain ye mengkenenkn org....