Thursday, December 25, 2008

haip!!!!!!!!


setelah suatu ketika aku tiada mood...
kini aku da ok sket la...
aku rase aku jd cmni lepas blk dr percutian singkat di melaka weekend yg lalu...
ye la..
mcm2 bende buat..
nek beca wktu mlm...g mlwt muzium yg aku rse agk membosankan kerana tahap umor yg kurang seswai untuk aku g tempat2 cmtu...
dan menaiki menara tinjau untuk melihat keadaan sekitar bandar hilir pd waktu mlm...


seme bende tu bunyinye mmg sgt menarik........
oh ye tuan2 dan puan2..
ade satu lg pengakuan aktiviti yg belom aku nyatakan..
iaitu aku telah cuba2 menghisap curut biras aku yg berperisa vanila..
damn!
pahit gile!yucks!mgkn sbb tu otak aku jd slow dan terumbang ambing..


stu lg kemungkinan ialah semasa di muzium aku telah membuat stu aksi seperti yoga
semasa di muzium..(kn yoga da haram skang)...
so mgkn aksi yoga aku itu x btl..
jd memberi effect kt bdn dan otak aku..
mgkn la kot...........


sebelum aku merepek meraban lg..
bek aku out dlu...


*kne bce - jgn tiru aksi seperti gmbar di atas.......(don't try this at home!)

9 comments:

budak jahat said...

lenkali curut tu bg kat i la, mesti i menghabiskannya dengan lincah sekali!

Kucaie said...

gua bg lu cencurut je wahai budak jahat! haha

DaDa Caled said...

owh tidak!!!!saye xnk menjadi penyumbang kepada penyingkatan riwayat hidup awk wahai budak jahat!!!
bdosa nnt saye.....

eni_melur said...

jgn singkatkn idop!!!!
bdk jht(madu aku) n kucai(kekaseh)...
orked mmg crik psl isap curut..
dh tau kn hw much we dun like smokey thing..grrrr

DaDa Caled said...

but now i like smokey guy la melur!
how???????????

eni_melur said...

lantak aok!!!

DaDa Caled said...

aok ngok ngek melantun2!
hahahahhah........

eni_melur said...

aok pon ngok ngek melantun2
wek~~~

budak jahat said...

heh perbalahan adik beradik bunga!